مرکزآموزش عالی حضرت خدیجه کبری (س) دزفول

به مناسبت روز جهانی غذا

کارگاه آموزشی و جلسه پرسش و پاسخ پیرامون نیازهای تغذیه ای دانشجویان

 

 
به مناسبت روز جهانی غذا کانون همیاران سلامت جسم و روان مرکز خدیجه کبری (س) با همکاری معاونت بهداشت شهرستان دزفول  در تاریخ سه شنبه 22 مهر 1404  یک کارگاه آموزشی پیرامون نیازهای تغذیه‌ای دانشجویان و جلسه پرسش و پاسخ پیرامون این موضوع برگزار نمود.
     در این جلسه که سرکار خانم جودکیان مدیر گروه محترم دفتر بهبود تغذیه و سرکار خانم توسلی کارشناس محترم تغذیه معاونت بهداشت شهرستان دزفول حضور داشتند پیرامون معرفی خوراکی‌های سالم و غیرسالم، مختصری از رژیم‌های غذایی مختلف، برخی اختلالات و بیماری‌های مرتبط با تغذیه بحث و تبادل نظر شد و در انتهای جلسه دانشجویان سوالات و دغدغه‌های خود را مطرح نموده و از کارشناس حاضر مشاوره‌هایی دریافت نمودند. 

 

شایان ذکر است که این برنامه با همکاری دانشجومعلمان  کیانا اسکندری سبزی، کوثر ابولیان، فریبا حسینی و خورشید نجفی از اعضای کانون همیاران سلامت و بهداشت جسم و روان مرکز آموزش عالی خدیجه کبری (س) دزفول، اجرا گردید.