مرکزآموزش عالی حضرت خدیجه کبری (س) دزفول

برگزاری طرح جامع تغذیه سالم ( جشنواره غذای سالم ، سنتی، بومی و محلی)

 

  با صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) و احترام، ضمن آرزوی توفیقات الهی، از آنجایی که ایجاد ساز و کارهای لازم برای تقویت آداب و سبک زندگی اسلامی- ایرانی در تمام ساحت‌های تعلیم و تربیت حائز اهمیت است، در همین راستا به منظور دستیابی به ارتقای سلامت جسمی و روحی دانشجومعلمان و با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و آشنایی با تغذیه سالم، اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی، ایجاد حس و رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجومعلمان؛ اداره کل برنامه‌ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت در نظردارد" طرح جامع تغذیه سالم ( جشنواره غذا سالم و سنتی، بومی و محلی)" در 3 بخش و  و به شرح ذیل برگزار نماید.

 

نحوه شرکت به صورت گروه‌‌های 3 نفره خواهد بود.

بازه زمانی برگزاری: 11 لغایت 15 آذر ماه (زمان دقیق برگزاری متعاقباً اعلام می‌شود)

بخش 1) غذاهای سالم اعم از غذاها، دسرها، و سالادهای سالم و رژیمی، نوشیدنی‌ها و ...

بخش 2) غذاهای سنتی، بومی و محلی (مانند انواع آش، سوپ، پلو، نوشیدنی‌های سنتی و ...)

در این دو بخش شرکت کنندگان غذاها را با هزینه خود تهیه می نمایند و سپس می فروشند.

بخش 3) گروه منتخب از بخش‌های قبلی به مرحله استانی راه پیدا می‌کند. در این بخش گروه‌ها در محل آشپزی نموده وتوسط اعضای کمیته داوری ارزیابی می‌شوند.

شاخص‌های ارزیابی:

1- مطلوبیت رنگ، ظاهر، طعم غذا و داشتن دسر یا نوشیدنی مناسب همراه غذا و میزان جا افتادگی غذا و رعایت زمان پخت غذا

2- اطلاعات شرکت کنندگان درباره مواد غذایی، شیوه پخت و فواید

3- رعایت بهداشت (نظافت ظرف‌ها، نظافت میز کار، نظافت گاز و ... )

4- عدم استفاده از مواد غذایی مضر در طبخ مانند: سوسیس، کالباس، پنیر پیتزا، روغن جامد، افزودنی‌های شیمیایی و رنگ‌های خوراکی

5- استفاده حداقلی از نمک، روغن، کره و شکر

6-طبخ غذا با مواد غذایی سالم و مفید مانند استفاده از سبزیجات، استفاده از پروتئین‌های گیاهی (نخود، لوبیا، عدس، سویا)، استفاده از گوشت‌

7- تزئین و چیدمان غذا

8- رعایت پروتکل‌های بهداشتی (استفاده از ماسک، دستکش، شستشوی مداوم ظروف، استفاده از لباس تمیز هنگام آشپزی، عدم استفاده از ظروف یکبارمصرف هنگام سرو غذا)

آدرس لینک ثبت نام در جشنواره غذای سالم، سنتی، بومی و محلی:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnZ_to3yuw1_HjXlELta9s9V2njae56xhP54N-6hTJDNcgUw/viewform?usp=sf_link

یک نفر به عنوان سرگروه ثبت نام نموده و اعضای گروه خود را در این لینک ذکر نماید.

مهلت ثبت نام: 30 آبان لغایت 5 آذر 1402

نکات:  در اجرای جشنواره رعایت کامل نکات ایمنی و بهداشتی الزامی است.

رعایت پوشش وفق شئونات، جایگاه و شأن دانشجومعلمان عزیز در محیط اجرا، الزامی است.

جوایز:

در بخش 1 و 2 برای تمامی شرکت کنندگان تقدیرنامه صادر خواهد شد  و به اعضای گروه برگزیده هدیه غیرنقدی تقدیم خواهد شد.

به برگزیدگان استانی در بخش 3 جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.