با توجه به شروع سال تحصیلی و لزوم اجرای برنامه غذایی جدید
برگزاری جلسه با عوامل طبخ و توزیع آشپزخانه مرکز خدیجه کبری (س) دزفول
با عنایت به شروع سال تحصیلی و نیز ابلاغ برنامه غذایی جدید و لزوم آغاز اجرای آن، روز سهشنبه 9 آبان ماه 1402 جلسهای با عوامل طبخ و توزیع آشپزخانه با حضور سرکارخانم دکتر پیری ریاست مرکز در اتاق سرپرستی شبانهروزی سرای دانشجویی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا هریک از عوامل به بیان چالشها و مشکلات کار پرداختند و به نیازهای موجود اشاره نمودند. سپس با رهنمودهای رئیس مرکز و با همفکری یکدیگر در جهت راه حلهای ممکن جهت تسهیل امور به تبادل نظر پرداختند. در ادامه سرکار خانم دکتر پیری نکاتی مهم از جمله، لزوم رعایت مستمر نکات بهداشتی، سرعت مناسب در توزیع به جهت جلوگیری از ازدحام و اتلاف وقت، توجه به نگهداری مناسب انواع موادغذایی در یخچال و فریز، توجه به بهبود هرچه بیشتر کیفیت پخت را مطرح کردند. در پایان، برنامه غذایی جدید که به تازگی ابلاغ شده بود را جهت شروع پخت به عوامل ارائه و توضیحات لازم را عنوان نمودند. جلسه با ذکر صلواتی بر محمد (ص) و آل محمد (ص) پایان گرفت.